Η Bluehole σε συνεργασία με το ESL ανακοίνωσαν το πρώτο PUBG Invitational

Οι 80 καλύτεροι παίχτες θα αγωνιστούν στο πρώτο LAN Invitational

Η Bluehole σε συνεργασία με το ESL ανακοίνωσαν το πρώτο PUBG Invitational

Η Bluehole Inc, δημιουργός και εκδότης του PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) και το ESL, φέρνουν το δημοφιλές νέο τίτλο στο φετινό συνέδριο της Gamescon. Το πρώτο PUBG Invitational θα λάβει μέρος απο τις 23 έως τις 26 Αυγούστου στη Κολωνία και θα περιλαμβάνει 80 από τους καλύτερους παίχτες του παιχνιδιού που θα συμμετέχουν στο πρώτο offline LAN Event του παιχνιδιού!

Ο Chang Han Kim, VP και Executive Producer της Bluehole Inc μεταξύ άλλων δήλωσε: “Από την αρχή γνωρίζαμε ότι η επιτυχία του PUBG θα εξαρτηθεί από το πάθος της κοινότητας του. Θέλουμε να το γιορτάσουμε προσκαλώντας 80 από τους καλύτερους παίχτες παγκοσμίως να αγωνιστούν στο πρώτο Offline Invitational. Είναι απίστευτη η ανταπόδοση το να βλέπεις πόσο γρήγορα μεγαλώνει η κοινότητα μας, και δε μπορώ να περιμένω να ακούσω για την εμπειρία του καθενός από το φετινό καλοκαίρι!”

Ο Ralf Reichert, CEO του ESL δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το PUBG να ενισχύει την ήδη εκπληκτική εμπειρία του παιχνιδιού με ένα competitve LAN στη gamescon. Ήταν συναρπαστικό να παρακολουθούμε πως το παιχνίδι γνώρισε την επιτυχία και την φυσική του εξέλιξη σε έναν ανταγωνιστικό τίτλο! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Bluehole για το event, αλλά και πολλά ακόμα!”

Το gamescon PUBG Invitational θα περιλαμβάνει Solo Mode, Duo Mode, Duo FPP(First Person Perspective) Mode και Squad Mode. Ο Νικητής θα αναδειχτεί από το καλύτερο συνολικό σκορ τριών παιχνιδιών.

Ξεκινώντας από τις 3 Αυγούστου υπάρχουν αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι τα οποία αγοράζοντας τα ενισχύονται τα δώρα των παικτών στη gamescon καθώς και ένα πόσο θα πάει για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπου θα επιλέξει η εταιρεία. Το συνολικό έπαθλο του τουρνουά φτάνει τη συνολική αξία των 350.000$!

Πιστεύεται ότι το παιχνίδι έχει τις βάσεις για να εξελιχθεί σε έναν τίτλο που θα μπει στην οικογένοια των eSports;

Source: ESL Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*