Η North πρωταθλήτρια του DreamHack Montreal 2017

Η North πρωταθλήτρια του DreamHack Montreal 2017

Η North στέφθηκε νικήτρια του DreamHack Montreal 2017 κερδίζοντας την Immortals σε ένα απογοητευτικό τελικό με score 2-0.

To τουρνουά της DreamHack έμελλε να στοιχειωθεί από έναν απογοητευτικό τελικό. Μετά την εύκολη επικράτηση των δύο ομάδων στους ημιτελικούς, ο τελικός φάνταζε σε όλους μας πως θα ήταν μια σκληρή μάχη. Τα γεγονότα όμως, μας διέψευσαν. Η βραζιλιάνικη ομάδα άργησε να εμφανιστεί για το πρώτο map του τελικού, επειδή δεν άκουσαν τα ξυπνητήρια τους! Οι τρεις παίκτες, Lucas “LUCAS1”TelesHenrique “HEN1” Teles και Vito“kNgV-“ Giuseppe, κοιμόντουσαν ενώ οι άλλοι δύο συμπαίκτες τους, τους έψαχναν για να παίξουν στο τελικό και να διεκδικήσουν 50,000$.

Lucas “LUCAS1”Teles σε ανάρτηση του στο Facebook ισχυρίζεται πως οι τρεις τους έπασχαν από Jet Lag. Έχοντας ως επακόλουθο να μην ξυπνήσουν όταν “χτύπησαν” τα ξυπνητήρια τους. Ο οργανισμός της DreamHack σε ανακοίνωση του δήλωσε πως και οι δύο ομάδες είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την ώρα έναρξης του τελικού.

Τώρα, όσο αναφορά το δεύτερο map, η North επικράτησε εύκολα με score 16-9 στη Cobblestone. Με τους Kristian “k0nfig” WieneckePhilip “aizy” Aistrup και Valdemar “valde” Bjørn Vangså να κάνουν μια εξαιρετική εμφάνιση.

Κατάταξη του DreamHack Montreal 2017:

Συνολικό prize pool: 100,000$

  1. North – 50,000$
  2. Ιmmortals – 20,000$
  3. Counter Logic Gaming – 10,000$
  4. Cloud9 – 10,000$
  5. Kinguin – 3,000$
  6. Luminosity – 3,000$
  7. compLexity Gaming – 2,000$
  8. Gale Force Esports – 2,000$

Πηγή: HLTV.org

"How many times must you lose because of not "playing well" before you realise your biased memories of peak perfomances have mislead you."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*