Ο stanislaw στη Team Liquid

Ο stanislaw στη Team Liquid

Ο stanislaw στη Team Liquid

 

O Peter “stanislaw” Jarguz υπόγραψε συμβόλαιο με την Team Liquid.

Μετά από τη ξαφνική αποχώρηση του παίκτη από την OpTic Gaming, οι φήμες σε ποια ομάδα θα συνεχίσει τη καριέρα του έδιναν και έπαιρναν. Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, ο Καναδός in-game leader θα φοράει το λογότυπο της Team Liquid, καθώς υπόγραψε συμβόλαιο με την Αμερικάνικη ομάδα.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα από το βασικό roster της OpTic Gaming ο Jarguz επέστρεψε το Σεπτέμβριο στην ομάδα σαν in-game leader έχοντας πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την κατάκτηση του ELEAGUE Season 2 ενάντια στους Astralis να είναι από τις πιο τρανταχτές.

Σε ανακοίνωση του, ο Jarguz, λέει:

H OpTic ήταν κάτι παραπάνω από απλή ομάδα. Ήταν οικογένεια. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα. Οι καταστάσεις και διάφορα προσωπικά μου θέματα με ανάγκασαν να διαλέξω την Liquid. Η πρόταση τους με ξάφνιασε και με έκανε ταπεινόφρων. Ξέρω πως η σκληρή δουλειά μου και η προσπάθεια μου δεν θα πάει χαμένη σε αυτόν τον οργανισμό. Αυτή όμως ήταν η δυσκολότερη απόφαση που είχα να πάρω ποτέ.

Το roster της Team Liquid έχει ως εξής:

Peter “stanislaw” Jarguz

Jacob “Pimp” Winneche

Nick “nitr0” Cannella

Jonathan “EliGE” Jablonowski

Josh “jdm64” Marzano

Spencer “Hiko” Martin

Οι φήμες για την αποχώρηση του Spencer “Hiko” Martin είναι πολλές. Αρκετές από αυτές θέλουν τον Martin στην OpTic Gaming άλλες σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις.

"How many times must you lose because of not "playing well" before you realise your biased memories of peak perfomances have mislead you."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*