Επιβεβαιώνεται η φήμη για την Aris Esports!

Επιβεβαιώνεται η φήμη για την Aris Esports!

Ο  Άρης είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα που ανακοινώνει τμήμα στον τομέα των eSports.

Ο Άρης εισέρχεται στον κόσμο του gaming και των παγκοσμίως δημοφιλών πρωταθλημάτων: League of Legends, Starcraft, Dota2, Counter-Strike και FIFA και NBA2K.

Οι φωτογραφίες και οι συναντήσεις ήταν αρκετές έτσι ώστε να καταλάβουμε ότι ο Άρης δημιουργεί τμήμα esports. Το αποκορύφωμα της όλης αυτής ιστορίας έρχεται με την ομάδα να δημιουργεί σελίδα στο Facebook και δημοσιεύοντας τα πρώτα γραφικά της σελίδας τους!

Όμως, κατά πόσο αυτό αληθεύει;

Η ομάδα του Noobwars.gr κάνοντας meeting με τους υπεύθυνους της ομάδας, μπορεί να σας επαληθεύσει για το ότι έχει ακουστεί μέχρι στιγμής!

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχηθούμε ότι καλύτερο στην ομάδα και θα είμαστε σε πλήρη επικοινωνία μαζί της, για την ενημέρωσή σας!

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλη την πορεία της ομάδας στο Noobwars.gr καθώς επίσης και στην Official σελίδα στο Facebook της Aris Esports.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*