Επίσημη διανομή προϊόντων Motospeed στην Ελλάδα!

Επίσημη διανομή προϊόντων Motospeed στην Ελλάδα!

Η εταιρία χονδρικού εμπορίου BigTree Ι.Κ.Ε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Motospeed, με σκοπό την επίσημη διανομή των προϊόντων της εταιρίας στην Ελλάδα.

Η BigTree Ι.Κ.Ε ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017 και τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Επισκόπου Αμβροσίου 5, (T.K. 54630) στο κέντρο Θεσσαλονίκης. H εταιρία έχει αναλάβει την επίσημη διανομή των προϊόντων της Motospeed στην Ελλάδα και όπως είναι φυσικό, όλα τα προϊόντα που πωλούνται από αυτήν, καλύπτονται με εγγύηση από το άρτια εκπαιδευμένο support center της.

Η BigTree Ι.Κ.Ε λοιπόν προχώρησε στη συγκεκριμένη συμφωνία με σκοπό να φέρει την εμπειρία χρήσης των προϊόντων της Motospeed στην ελληνική αγορά και να αποδείξει πως η τεράστια επιδοκιμασία που γνώρισε η εταιρία από την καταναλωτική κοινότητα του εξωτερικού είχε γερά θεμέλια. Για περισσότερες πληροφορίες:  www.motospeed.gr .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*