Η EFRAG ανακοίνωσε το Enter The Arena tournament για το Overwatch!

Η EFRAG ανακοίνωσε το Enter The Arena tournament για το Overwatch!

Ένα νέο τουρνουά έρχεται για το Overwatch από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου!

Σε αυτό το τουρνουά θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο $2.400 με 16 ομάδες προσκεκλημένες από την EFRAG με πλεονέκτημα ενός γύρου και χώρο για οποιαδήποτε ομάδα Overwatch θέλει να συμμετάσχει μέχρι να συμπληρωθεί το σύνολο των 128 ομάδων! Ο κάθε γύρος θα είναι BO3(Best of 3) ενώ ο τελικός θα είναι BO5(Best of 5). Το τουρνουά θα διεξαχθεί στον Αμερικάνικο Server αλλά θα δεχθεί και Ευρωπαϊκές ομάδες! Οι 16 ομάδες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων 2 ημερών ενώ ανακοινώθηκε πως οι τελικοί θα μεταδοθούν ζωντανά από τα Efrag studios στο Βελιγράδι!

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Enter The Arena Tournament έως τις 18 Φεβρουαρίου καθώς και να διαβάσουν επιπλέον πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του διοργανωτή, Razer Arena!

Κρυμμένος μέσα στην σπηλιά μου παίζω όλη τη μέρα ότι game βρω μπροστά μου! Εμ, εντάξει, πάω και στην σχολή που και που. Just a noob on a war!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*