Το Noobwars Gaming αποτελεί μία συνεχώς αναπτυσσόμενη σελίδα ενημέρωσης στο χώρο του Gaming και των eSports. Ο κοινώς μας στόχος είναι η ανάδειξη των αγαπημένων μας παιχνιδιών στην Ελληνική κοινότητα παιχτών θέλοντας να καλύψουμε το κενό που υπάρχει.

Εάν θέλεις και εσύ να βοηθήσεις σε αυτή τη προσπάθεια είτε απλά θέλεις να βοηθήσεις στην ανάπτυξη της κοινότητας του αγαπημένου σου παιχνιδιού τότε θα ήταν χαρά μας να σε δούμε στην ομάδα του noobwars.gr. Η ομάδα μας χωρίζεται στις παρακάτω θέσεις οι οποίες είναι και διαθέσιμες να δεχτούν νέα άτομα:

  • Editor: Άτομα τα οποία θέλουν να αναδείξουν το συγγραφικό τους ταλέντο μέσα από το noobwars.gr.
  • Social Media Manager: Αν ασχολείσαι με τα social media και θέλεις να ασχοληθείς με το marketing τότε είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση.
  • Community Moderator: Αν θέλεις να βοηθήσεις στην ανάδειξη της κοινότητας του αγαπημένου σου παιχνιδιού τότε αυτή η θέση σε χρειάζεται.
  • Streamer / Caster / YouTuber: Είσαι νέος streamer ή ασχολείσαι φανατικά με παραγωγή περιεχομένου και ψάχνεις μία στέγη; Το Noobwars Gaming είναι εδώ για να σε βοηθήσει.

Η ομάδα του Noobwars Gaming αποτελείται από εθελοντές που στον ελεύθερο τους χρόνο έχοντας ως κίνητρο το πάθος τους για το Gaming, προσπαθούν να το αναδείξουν στην Ελληνική σκηνή, αν θέλεις κι εσύ σε αυτή τη προσπάθεια τότε συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σου!