Μεγάλες αλλαγές στο Hearthstone με το νέο expansion

Οι αλλαγές στο νέο έτος του Hearthstone!

Μεγάλες αλλαγές στο Hearthstone με το νέο expansion

Οι αλλαγές στο νέο έτος του Hearthstone!

Μεγάλες αλλαγές στο Hearthstone με το νέο expansion

Όπως τόσο παραστατικά περιέγραψε η Blizzard, μας περιμένει ένα έτος μεγέθους μαμούθ! Εν συντομία έχουμε την αλλαγή του set δηλαδή πλέον δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε κάρτες από τα Blackrock MountainThe Grand Tournament και League Of Explorers στο standard format. Αυτό σημαίνει ότι πολλά meta decks χάνουν σημαντικές κάρτες (όπως Reno JacksonFlamewaker, Emperor Thaurissan κλπ.) δίνοντας έτσι την ευκαιρία για την ανάπτυξη νέων λιστών. Μαζί με αυτά τα adventures και το expansion αποχαιρετούμε και κάποιες άλλες κάρτες του Classic set καθώς σύμφωνα με την Blizzard παρεμποδίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού εφ’ όσον είναι auto-include σχεδόν σε κάθε deck. Αυτές οι κάρτες είναι οι : Azure Drake, Sylvanas Windrunner, Ragnaros the Firelord, Power Overwhelming, Ice Lance και Conceal.

Επιπλέον, η Blizzard  σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εισάγει νέα sets. Ενώ έχουν αναφέρει επανειλημμένα πως τους αρέσει να δημιουργούν adventures στα οποία οι παίχτες θα μπορούν να μάθουν το lore πίσω από τις κάρτες που παίζουν τους εμποδίζει το γεγονός ότι δεν μπορούν να βάλουν όσες κάρτες θα ήθελαν(σε σχέση με ένα expansion). Πλέον θα έχουμε μία μίξη expansion-adventure δηλαδή θα έχει την μορφή expansion (νέα packs) αλλά θα έχουμε την επιλογή να αντιμετωπίσουμε single player δοκιμασίες. Το αν κάποιες κάρτες θα μπορούμε να τις πάρουμε μόνο από αυτές τις δοκιμασίες και το αν θα χρειαστούμε gold για να τις “ξεκλειδώσουμε” παραμένει άγνωστο. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 3 τέτοια expansions με το πρώτο να έρχεται πολύ σύντομα!

Όταν δεν παίζει hearthstone ακούγοντας τραγούδια του λαϊκού πόνου στέλνει manned missions στον Άρη ακούγοντας EDM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*