Μετατρέψτε τα WoW Tokens σας σε χρήματα στο Battle.net!

Μετατρέψτε τα WoW Tokens σας σε χρήματα στο Battle.net!

Μια σημαντική και πολύ ευχάριστη αλλαγή πραγματοποίησε η Blizzard στα WoW Tokens που μέχρι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αγορά χρόνου στο Wolrd Of Warcraft.

Τα WoW Tokens εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2015 όταν η εταιρεία είδε τους συνδρομητές του World Of Warcraft να πέφτουν σημαντικά. Η χρήση μέχρι τώρα ήταν ότι μπορούσες με gold που μάζευες μέσα απο το παιχνίδι να τα αγοράσεις και να τα χρησιμοποιήσεις για 1 μήνα χρόνου παιχνιδιού.

Μετά τις τελευταίες αλλαγές τα WoW Tokens μπορούν πλέον να μετατραπούν και σε χρήματα μέσα στο battle.net και συγκεκριμένα 15$ περίπου 14€. Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον σε όλα τα παιχνίδια της εταιρείας, για παράδειγμα θα μπορούσε να γίνει αγορά του Overwatch, αγορά packs στο HearthStone, η αγορά κάποιού mount στο World of Warcraft κ.α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*